Home » De Vroege Vogel » Info en updates

- Coming soon -

De Vroege Vogel

'De Vroege Vogel' is een serie voor kids van 9 tot 12 jaar. Het verhaal draait rond Lin, een enthousiast meisje van 17 met één droom: journaliste worden bij de meest succesvolle krant van het land, 'De Vroege Vogel'. Deze zomer heeft ze daar een vakantiejob te pakken gekregen, waar ze dan ook met volle moed aan begint. Maar al snel komt ze met haar neus in zaken terecht waar ze helemaal niets van af zou moeten weten. Het begin van een zenuwslopende zoektocht naar de waarheid.

De Vroege Vogel is een televisieconcept voor een fictiereeks voor kinderen, ontwikkeld in het kader van mijn bachelor- en masterproef aan het RITCS | School of Arts met het oog op het behalen van het diploma Audiovisuele Kunsten - Regie Televisie.

Steun 'De Vroege Vogel'!

Help ons 'De Vroege Vogel' te realiseren en doe een gift. Ontdek hoe het in zijn werk gaat op onze crowdfundingpagina.

UPDATES

28-07-2020

Op twee weken tijd heeft onze crowdfunding de kaap van € 1000 overschreden, Ongelooflijk! Duizend maal dank aan iedereen die al gestort heeft.

14-07-2020

De crowdfundingpagina van De Vroege Vogel is officieel gelanceerd! De komende dagen zal er volop promotie gemaakt worden door het hele team.

01-06-2020

Het officiële instagram-account van De Vroege Vogel is geboren! Volg ons voor de laatste updates over het project via @de_vroege_vogel.

28-05-2020

Samen met Cas zijn we begonnen aan het herschrijven van de pilot die ik als masterproef aan het RITCS zal draaien in het academiejaar 2020-2021. Het pitchdossier wordt verder afgewerkt en de voorbereidingen starten om, hopelijk, volgend jaar te kunnen draaien.

18-03-2020

Een jammerlijke, maar begrijpelijke beslissing is gevallen. Door de corona-epidemie die de wereld in een greep houdt, zullen de testopnames van De Vroege Vogel in april niet kunnen doorgaan.

We blijven echter niet stil zitten! Samen met scenarist Cas blijven we het dossier van De Vroege Vogel en het scenario van de pilot verder ontwikkelen en verbeteren. 

03-03-2020

Na een boeiende auditieronde en grondig overleg met het team, zijn we eruit. Het hoofdpersonage van De Vroege Vogel, Lin, is gecast!

Meer info volgt snel.

15-01-2020

De testopnames voor de pilot van De Vroege Vogel staan gepland op 24, 25 en 26 april 2020. Ze zullen doorgaan in 'Studio Vanderstokken' in Malle. Momenteel worden alle voorbereidingen getroffen om er een geslaagde draaiperiode van te maken.